Congres en gesprekstolken


Voor de begeleiding van uw zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties, conferenties of congressen verzorgt Raccourci een professioneel congres en gesprektolk met de juiste vakinhoudelijke kennis. Onze tolken helpen u graag om rechtstreeks met buitenlandse klanten en contactpersonen te communiceren. Met hun kennis van uw vakjargon en dankzij hun professionele vaardigheden heeft u de garantie dat u goed begrepen wordt tijdens in iedere situatie.

Congrestolken is het simultaan vertalen van een gesproken boodschap in de ene taal naar een andere taal. Het wordt uitgevoerd tijdens internationale topbijeenkomsten, professionele congressen, evenementen, seminars en kleinschalige meetings.

Fluistersets of tolkencabines?

Bij grote congressen in een grote zaal met veel anderstalige gasten wordt er vanuit tolkencabines gewerkt met de daarbij behorende geluidsapparatuur. Als er een kleine groep anderstalige gasten is,  dan kan er gebruik gemaakt worden van mobiele tolkensets, de zogenaamde fluistersets.

Vrijblijvende offerte

Raccourci vindt voor u de juiste tolk in vrijwel elke gewenste taal, waar ook ter wereld. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende tolkdiensten. Neemt u alstublieft contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies over de meest passende vorm van tolken voor uw organisatie. U kunt ook onze aanvraagformulier invullen.

Tolkdiensten - vertaalbureau Raccourci
Congres Aruba