Copywriting in vreemde talen (o.a. in het Frans, Duits, Engels en Spaans)

copywriting

Copywriting in vreemde talen (o.a. Frans, Duits, Engels en Spaans)

Copywriting is één van ons corebusiness geworden. Als u geen brontekst heeft maar wel in één van bovenstaande talen bijvoorbeeld een wervende, creatieve of commerciële uiting nodig heeft, kunnen wij u daar ook in voorzien.
Of zit uw hoofd wel vol met ideeën voor een tekst maar heeft u geen tijd om iets op papier te zetten? Dan is het een verstandig idee om onze copywritingservice in te schakelen. Aan de hand van uw briefing gaat een native copywriter aan de slag om een tekst op te stellen die volledig aan uw wensen voldoet. Vanzelfsprekend selecteren wij een tekstschrijver die gespecialiseerd is in het betreffende vakgebied/soort tekst. Daarbij geldt dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de linguïstische en/of culturele aspecten van de betreffende taal, maar ook met het land waar de tekst gelezen wordt.

“Wie is er niet groot mee geworden?” is de prachtige slogan van Calvé pindakaas welke natuurlijk een sterk staaltje is van succesvolle copywriting. Om in een andere taal net zo sterk en succesvol over te komen heeft u niet een vertaler nodig maar een native-copywriter die 100% gericht is op de buitenlandse doelgroep.
Om heel makkelijk te stijgen in Google heeft u een pakkende titel en omschrijving van uw site nodig, waardoor potentiele klanten vaker op uw titel klikken dan op die van de concurrent.

Hoe werkt het?

De title-tag en de description zijn die metatags die verschijnen in de zoekmachines. Het is dus van groot belang dat daar een verleidelijke tekst staat die uitnodigt om op te klikken.
Bekijk even deze twee titels:
1. Janssen zonneboilers | home
2. Nieuwe klanten krijgen een korting van 15 % op al onze producten

Waar zou u op klikken?

Als u steeds meer klikken genereert dan diegene die boven u staan, stijgt u in de ranking.
Met bovenstaande willen wij aangeven hoe ontzettend belangrijk het is om een professionele copywriter in te schakelen als u uw buitenlandse prospect wil in interesseren en als klant wil binnen halen.

Wanneer u kiest voor copywriting bij Raccourci kunt u rekenen op een tekst met impact. Wij informeren u graag over onze accurate werkwijze en scherpe tariefstelling.