Schrijfdiensten


Het tekstschrijvers-team

Team van tekschrijvers

Zoekt u een betrouwbare tekstschrijver voor uw website, brochure of mailing? Wilt u een nieuw marketingconcept ontwikkelen? Of zit uw hoofd wel vol met ideeën voor een tekst maar heeft u geen tijd om iets op papier te zetten? Dan helpt Raccourci u graag. Onze tekstschrijvers schrijven aantrekkelijke, prettig leesbare teksten die goed aansluiten op de belevingswereld van de lezers.

Hoe werkt het?

Briefing

Het schrijfproces begint altijd met een briefing. Wij gaan graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen over de volgende zaken:

  • Uw product en doelgroep
  • Uw onderwerp afbakenen
  • Het medium (website, brochure, blog …)
  • De gewenste toon en uitstraling

Wij leggen de resultaten van de briefing vast en stemmen dit verslag met u af. Kunt u zich volledig vinden in de briefing? Dan kan het schrijfproces beginnen.

Het schrijfproces in het kort

Onze tekstschrijvers schrijven uw teksten aan de hand van de briefing. Wij vragen u vervolgens om de concepttekst te beoordelen en hier feedback op te geven. Er volgt altijd een laatste revisieronde na de eerste oplevering van de volledige tekst. Vertaalbureau Raccourci heeft zich al in een aantal specialisaties sterk ontwikkeld. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het schrijven van teksten in de creatieve, wetenschappelijke en onroerend goed sectoren.