Vertrouwelijkheid


Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacy rechten.

Discretie zit in het DNA van ons bedrijf. We bestaan sinds 2000 bij de gratie van onze klanten. We vertalen en schrijven vertrouwelijke documenten in meer dan 35 talen. Alle personen die betrokken zijn bij onze organisatie hebben een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Zo hebben wij altijd gewerkt, ook vóór 25 mei 2018.

Wat beloven wij?

Wanneer er persoonsgebonden informatie in uw te vertalen tekst staat, wordt deze uiterst zorgvuldig behandeld. De personen die deze informatie onder ogen krijgen, hebben een verwerkersovereenkomst ondertekend en nemen de juiste veiligheidsmaatregelen.

Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend met betrekking tot het vertrouwelijk behandelen van documenten die wij van onze klanten ontvangen. Ditzelfde geldt voor de vertalers waarmee wij samenwerken: bij iedere opdrachtbevestiging tekenen zij opnieuw voor het naleven van de geheimhoudingsplicht.

Daarnaast garanderen wij dat bij opslag van uw tekst in ons vertaalgeheugen geen gevoelige informatie zal worden gereproduceerd.

Uw contactgegevens worden in ons projectmanagementsysteem bewaard met als doel gemakkelijk contact met u te kunnen opnemen over uw vertaalproject en alles wat hiermee te maken heeft.

Wij gebruiken uw e-mailadres daarnaast om u te informeren over ons bedrijf en om te kijken hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

U kunt zich te allen tijde afmelden voor onze nieuwsbrief en uw gegevens uit ons systeem laten verwijderen.

Wat kunt u zelf doen?

Het is mogelijk om gevoelige informatie uit het document te halen, bijvoorbeeld door namen of andere gegevens te vervangen door ‘X’.

Betrouwbaarheid is voor ons van zeer groot belang. U kunt ervan op aan dat uw documenten bij ons in goede handen zijn. Mocht u nog verdere vragen hebben over de behandeling van uw documenten, neemt u dan gerust contact met ons op.