Vertaalbureau Nederlands


Inhoudsopgave

  • Bereik de Nederlandse markt
  • Onze native speakers vertalen uw tekst naar het Nederlands
  • Uw doelgroep adequaat aanspreken: ons team telt ook tekstschrijvers!
  • Een stapje verder? Lokalisatie en transcreatie
  • Werkwijze bij vertalingen Nederlands
Bereik de Nederlandse markt met hoogwaardig Nederlandse vertalingen

Kwaliteit, betrouwbaarheid en scherpe prijzen staan bij ons op nummer één! Als Nederlands vertaalbureau is het onze taak om uw tekst vanuit het Duits, Frans, Spaans of een andere taal naar het Nederlands te vertalen. En vanzelfsprekend brengen wij de boodschap van de brontekst op de juiste manier over. Onze professionele vertalers Nederlands doen dus meer dan puur vertalen. Zij zorgen dat uw tekst het juiste effect heeft. Op deze manier bereikt uw bedrijf ook de Nederlandse markt. Al meer dan 15 jaar hét vertaalbureau Nederlands voor ondernemers en professionals

Onze native speakers vertalen uw tekst naar het Nederlands

Veel Nederlandse hoogopgeleide professionals spreken hun talen. Toch merken wij dat het meestal een uitdaging blijft, voor de meeste Nederlanders, om effectieve en heldere Nederlandse teksten te schrijven of te vertalen. Dit terwijl, of het nu gaat om een beleidsplan, een e-mail of een kort artikel, een heldere Nederlandse tekst van cruciaal belang is. Een tekst die niet begrijpelijk is of vol fouten staat, zal minder serieus genomen worden door de lezer. Wij zijn u daarom graag van dienst met uw vertaling Nederlands. Daarbij werken we uitsluitend samen met native speakers van de Nederlandse taal. En elke Nederlandse tekst wordt door een revisor Nederlands gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Door deze manier van werken is de kwaliteit van uw vertaling gegarandeerd!

Uw doelgroep adequaat aanspreken: ons team telt ook tekstschrijvers!

Uw Nederlands vertaalbureau

Om uw documentatie, website, webshop, app of software professioneel op de kaart te zetten kunt u ook gebruik maken van onze tekstschrijvers. Als tekstschrijvers “vertalen” wij het verhaal van onze opdrachtgevers. Met een scherpe pen, kunnen wij u voorzien van goede geschreven Nederlandse teksten. Dat betekent vanzelfsprekend foutloze teksten maar ook teksten die aan de wensen van de klant en de lezer voldoen; én de juiste toon zetten. Kortom teksten die de lezer met geen letter te veel vervelen!

Een stapje verder? Lokalisatie en transcreatie

Als Nederlands Vertaalbureau verzorgen wij ook transcreatie en lokalisatie diensten voor diverse landen en in verschillende talen. Lokalisatie is een soort uitbreiding van het vertaalproces, de kunst van het afstemmen van een vertaling op de uiteindelijk doelgroep. Transcreatie is het aanpassen van een tekst van de ene taal naar de andere, met behoud van de intentie, stijl, toon en context. Met vakbekwaamheid, betrokkenheid en maatwerk staan onze tekstschrijvers en vertalers voor u klaar wát uw wensen ook zijn!

Werkwijze bij vertalingen Nederlands

We ontvangen graag uw teksten en vertaalwensen voor uw Nederlandse vertaling.

Wij vertalen van en naar 45 talen en ontvangen dan ook graag jullie teksten, vertaalwensen en extra informatie. Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier of via de mail.

wij nemen uw offerte door

Wij nemen uw aanvraag aandachtig door.

Hier kijken we onder andere naar het vakgebied, het aantal woorden en het formaat van jullie document (en). Wij kijken tevens naar eventuele herhalingen en dus of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

Ontvang gratis offerte

U ontvangt van ons een GRATIS offerte.

Binnen 4 uur ontvangt u van ons een duidelijke offerte met scherpe tarieven.

Akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte gaan we snel aan het werk.

Perfecte match: nadat de offerte is goedgekeurd, selecteren wij de best passende vertaler. De vertaling wordt altijd gedaan door een ervaren native speaker. Vervolgens gaat een revisor uw vertaling grondig reviseren. Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met uw jargon, sector en doelgroep. Zo weet u zeker dat u een foutloze vertaling ontvangt in uw mailbox. Al onze vertalers Nederlands voldoen aan de ISO 17100-norm.

Ontvang uw opdracht

U ontvangt uw Nederlandse vertaling en krijgt onze kwaliteitsgarantie.

Na levering nog vragen heeft over de vertaling? Wij staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de eventuele aanpassingen (binnen 30 dagen). U bent dus altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!