Samenwerking met de bedenkers van Oei ik groei!


Oei ik groei!

Een half jaar geleden zijn we als vertaalbureau een samenwerking aangegaan met de bedenkers van Oei ik groei!. Sindsdien verzorgen we de vertalingen voor publicaties, boeken en de award winnende app. 

Oei ik groei! is al 25 jaar een bestseller en wordt wereldwijd gebruikt voor de opvoeding van baby’s, peuters en kleuters. De bestseller geeft nauwkeurig inzicht in de mentale stappen van een baby en is voor veel ouders van grote waarde gebleken. Het is een alsmaar uitbreidend concept met een reeks boeken als gevolg. Ook is er een app gelanceerd die de mentale ontwikkeling van een baby bijhoudt. Vanwege het internationale succes hebben we tot nu toe vertaling, redactie en correctie werk verzorgd in veel uiteenlopende talen: Thais, Spaans, Portugees, Turks, Zweeds, Duits, Engels en Frans.

Het feit dat we mee kunnen werken aan zo’n product is inspirerend en nodigt uit tot creativiteit binnen het vertaalwerk. We kijken dan ook met genoegen uit naar een mooie en groeiende samenwerking in de toekomst!