Ver-Taalbureau Raccourci ook voor Copywriters en Tekstschrijvers: wij maken het verschil!


Raccourci (= “de kortste weg”) is als bedrijf voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zich als 18-jarige te blijven ontwikkelen en haar horizon te verbreden. De corebusiness is vertaaldiensten en tolkopdrachten. Maar: zij biedt veel meer. Voor een goede copywriter of tekstschrijver bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom het onderscheid tussen deze twee? Copywriting is voornamelijk bedoeld voor wervende, commerciële teksten en reclametoepassingen voor een duidelijke doelgroep.

Tekstschrijven is de juiste omschrijving voor bijvoorbeeld wetenschappelijke teksten, websites en (jaar)verslagen waarbij een neutrale en objectieve toon wordt toegepast. Vanzelfsprekend kan een website natuurlijk ook geschreven worden op een commerciële toon. De juiste briefing is dus van groot belang! Voor iedere opdracht wordt de juiste specialist ingezet en afhankelijk van de taal kan deze werkelijk overal ter wereld voor u aan het werk zijn! Als modern en eigentijds bedrijf kijk je natuurlijk ook over de grens en selecteert Raccourci één of meerdere taalexpert(s) uit het team van over de 100 medewerkers in, voor uw opdracht. Ook als het gaat om redactiewerk, redigeren of corrigeren kunnen wij u bijstaan. Natuurlijk komt het ons bijzonder goed uit dat wij eveneens een vertaalbureau zijn. Op deze manier kunnen wij u het volledige pakket aanbieden en (blijven) verzorgen. Voor iedere taalcombinatie van een eenvoudige vertaling tot complexe technische documenten; van commerciële copywriting tot literaire vertalingen: neem de kortste weg naar de juiste partner!

Het schrijven van teksten is een boeiend, leerzaam en dynamisch proces waarbij er met veel variabelen rekening moet worden gehouden. De schrijver moet perfect aanvoelen wat er wordt verwacht van de opdrachtgever. Wat is de toon? Wat is de doelgroep? Wat wil ik zeggen? Hoe ga ik dit zeggen? Dit zijn een paar van de vele vragen die een schrijver zich iedere keer weer moet stellen tijdens het schrijven. Een perfect dichtgetimmerde communicatie tussen klant en schrijver is onontbeerlijk. Van het schrijven van blogs en teksten voor websites tot commerciële copy voor vastgoedmakelaars. Raccourci kan juist ook ingezet worden voor copywriting en het schrijven van teksten door haar vertaalexpertise in meerdere talen en ziet het als een fascinerende combinatie met de andere taaldiensten. Het is een mooi huwelijk tussen alle vormen die de taaldiensten elkaar te bieden hebben. Dit alles zorgt ervoor dat Raccourci nog vollediger wordt als taalbureau. Wij begrijpen dat iedere taalexpertise alleen kan overleven mits er topkwaliteit geleverd wordt. Raccourci snakt naar het delen van uw visie en missie. Met als gezamenlijk doel een 110% focus op de boodschap die u wenst uit te dragen. Ver-Taalbureau Raccourci vraagt om een wedstrijd die altijd gespeeld wordt als een finale. Wij kunnen u aan!