Copywriting


Een copywriter schrijft net als een tekstschrijver teksten. Het grote verschil met tekstschrijvers is dat copywriters (bijna) altijd het doel hebben om ‘iets’ te verkopen met de tekst. Dat iets kan een product zijn, een dienst, idee of overtuiging. Een copywriter is dus een specifieke reclametekstschrijver, die in concepten en in beelden denkt.

Copywriting in een vreemde taal

Copywriting in een vreemde taal is één van ons specialiteit geworden. Omdat voor wervende, creatieve of commerciële teksten essentiële uitingen verloren kunnen gaan in een vertaling, kunt u bij ons uw teksten rechtsreeks in het Frans, Engels, Duits, Spaans of Italiaans laten schrijven.

Aan de hand van uw briefing gaat een native copywriter aan de slag om een tekst op te stellen die optimaal toegesneden is op uw doel en uw doelgroep. Daarbij geldt dat er rekening wordt gehouden met de linguïstische en/of culturele aspecten van de betreffende taal, maar ook met het land waar de tekst gelezen wordt.

Zoekt u bekwame copywriters in een vreemde taal voor uw marketinguitingen, zoals brochures, leaflets of uw website? De copywriters van Raccourci schrijven overtuigende teksten die de lezer in beweging brengen! Samen met u stellen we in een briefing vast welke wensen u hebt op het gebied van boodschap, uitstraling, stijl en effect. Onze copywriters gaan voor u aan de slag om teksten te schrijven die naadloos aansluiten op uw organisatie, uw product/dienst en uw doelgroep.

Proef op de som

Wilt u meer weten over copywriting en de andere schrijfdiensten van Vertaalbureau Raccourci? Neem dan nu de proef op de som en vraag een offerte aan voor uw vertaal- of schrijfopdracht