Tolkdienst op locatie


Een tolk voor iedere situatie op lokatie

Voor gesprekken (advocatuur, zorg) en formele bijeenkomsten (rechtszaken, congressen) kunt u een tolk inschakelen. Er zijn twee tolkdiensten op locatie mogelijk:E de gesprekstolk, vooral relevant bij één-op-één gesprekken. Dit kan bijvoorbeeld een advocaat en een cliënt zijn. Na enkele zinnen vertaalt de tolk aan beide partijen. Het persoonlijke contact maakt dat u zonder problemen vragen kunt stellen en dieper in kunt gaan op hetgeen dat gezegd wordt. De fluistertolk, bij grotere bijeenkomsten. De fluistertolk staat of zit dichtbij een of twee toehoorders. Terwijl de spreker zijn betoog houdt, vertaalt de tolk tegelijkertijd in het oor van de luisteraar. Onze fluistertolken worden ingezet bij groepsbijeenkomsten waarbij één of twee aanwezigen de taal van de spreker niet verstaat.

Een tolk die u ondersteunt waar nodig, dat is wat u kunt verwachten van onze tolken op locatie. Experts met een wereld aan ervaring die aan uw zijde staan op de gewenste plaats en tijd. Bij een congres, een notaris, een advocaat of een medische afspraak. Een gesprekstolk is aanwezig bij een gesprek tussen twee partijen.

  • Je iets wilt uitleggen met beeldmateriaal of apparaten
  • Het gesprek met meer personen is
  • U een buitenlandse relatie op bezoek heeft
  • Er naast een taalbarrière ook een cultuurkloof is

Onze tolken staan voor discretie en neutraliteit

Dankzij onze tolk begrijpt u niet alleen de onbekende taal, maar ook de non-verbale communicatie en culturele context. Waarom geeft de één bij binnenkomst wel een hand en de ander niet? De aanwezige tolk weet ook die ´verborgen´ communicatie over te brengen; een onmisbare toevoeging! Onze tolken zijn vanzelfsprekend neutraal en waarborgen altijd uw privacy.

Als je een afspraak maakt voor een tolk op locatie, houd de volgende informatie paraat:

  • Naam van degene die het gesprek gaat voeren
  • Datum, tijdstip en duur van het gesprek
  • Taal van de gesprekspartner
  • Aanvullende informatie die nodig is voor de tolk

Met mondkapjes, 1,5 meter afstand en gezond verstand kunnen wij de meeste “grenzen” overwinnen met een tolk op lokatie! Tolk direct reserveren? Bel 026 3517793.

Bent u benieuwd wat een tolk kost? Vraag hier een persoonlijke offerte aan!

Tolk op locatie tijdens examentraining steigerbouw 06.06.2020