Turks vertaalbureau met 20 jaar ervaring


Inhoudsopgave

  • Turkse vertalingen die aan veel strenge eisen voldoen
  • Kernwaarden van ons vertaalbureau

Turks vertaalbureau Raccourci verzorgt al sinds 2000 professionele Turkse vertalingen voor bedrijven, overheden en particulieren. U bent bij ons aan het juiste adres voor accurate en topkwaliteit vertalingen vanuit én naar het Turks. Doordat veel van onze vertalers in Turkije wonen kunnen we vertalingen bieden die niet te onderscheiden zijn van originele Turkse teksten, en bovendien volledig gelokaliseerd zijn. Daarnaast worden de teksten nog eens extra proefgelezen door native Turkse vertalers zodat de kwaliteit altijd uitmuntend is.

Turkse vertalingen die aan veel strenge eisen voldoen

De drie belangrijkste eisen die onze klanten stellen als het gaat om vertalingen:

  1. Kwaliteit: al onze Turkse vertalingen worden vertaald door native speaking vertalers en nog eens nagekeken door correctoren
  2. Snelheid: wij hebben een groot netwerk aan Turkse vertalers die gebonden zijn aan ons vertaalbureau zodat wij snel kunnen leveren
  3. Ervaring: al meer dan 20 jaar werken wij met ervaren gespecialiseerde Turkse vertalers die alleen de beste kwaliteitsvertalingen leveren.


Verder werken wij met zeer geavanceerde softwareapplicaties. Deze voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en geheimhouding en zorgen ervoor dat onze Turkse vertalingen zowel snel, uitmuntend als betaalbaar zijn.

Kernwaarden van ons vertaalbureau

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Klantvriendelijkheid 

Wij werken al meer dan 20 jaar volgens deze drie kernwaarden. Onze klanten verwachten net als u vertalingen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Maar ook een vertaalbureau dat meedenkt en u adviseert voor welk vakgebied of welke talencombinatie dan ook. Voor iedere vertaalopdracht selecteert ons Turks vertaalbureau de ideale vertaler: een hoogopgeleide native speaker met relevante vertaalervaring in uw branche. Dat u een juridisch Turkse vertaling, een technische handleiding in het Turks of een Medische vertaling nodig heeft, onze vertalers beheersen uw vakterminologie tot in de puntjes. U kunt ook bij ons terecht voor Turkse tolkdiensten.