Vertaalbureau Chinees


Inhoudsopgave

  • Vertaalbureau Chinees met Hoge prijs-kwaliteitscore
  • Waarom vertaalbureau Raccourci voor uw Chinese vertalingen?
  • Betaalbare diensten in het Chinees
Vertaalbureau Chinees met Hoge prijs-kwaliteitscore

De Chinese economie biedt enorme kansen voor veel bedrijven. Met maar liefst 1,2 miljard moedertaalsprekers is de Chinese taal de meest gesproken taal over de wereld. Voor een optimaal contact met uw klanten in China is een correcte Chinese vertaling onmisbaar. Als Chinees vertaalbureau, krijgen wij vaak het verzoek om een document te vertalen naar het Mandarijn Chinees. Mandarijn Chinees is echter uitsluitend een gesproken taal en géén geschreven taal. Voor uw Chinese vertalingen bestaan er eigenlijk twee soorten schrift, namelijk het vereenvoudigd Chinees en het traditioneel Chinees schrift. Het Chinese vasteland gebruikt daarbij voornamelijk het vereenvoudigde karakterschrift, terwijl het traditionele karakterschrift meer in Hong Kong, Macau en Taiwan wordt toegepast. Het is dus altijd goed om vooraf te weten in welk deel van China uw vertaling gebruikt zal worden. Wij adviseren u graag over het juiste Chinese schrift.

Waarom vertaalbureau Raccourci voor uw Chinese vertalingen?

Vertaalbureau Raccourci is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau dat al sinds 2000 vertaalwerk van de hoogste kwaliteit verzorgt. In en uit het Chinees of in en uit elke andere gewenste taal. Wij beschikken over Chinese vertalers, die academisch geschoold en native speakers zijn. Een tweede vertaler kijkt ook alvorens de levering uw vertaling nog eens goed na om de kwaliteit te waarborgen. Ons bureau beschikt over Chinese vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch is. Wij kunnen tevens beëdigde vertalingen of tolkdiensten in het Chinees verzorgen.

Dankzij de ervaring van onze Chinese vertalers en onze aanpak is ons Chinees vertaalbureau uitstekend in staat u hoogwaardige Chineese vertalingen te leveren.

Betaalbare diensten in het Chinees

U kunt bij ons rekenen op een scherpe offerte omdat we bijna geen overheadkosten hebben. Aan overhead zijn we niet veel meer kwijt dan de kosten van een klein kantoorpand in het centrum van Arnhem; de plaats waar onze account- en projectmanagers werken. En het is voor ons vanzelfsprekend dat u een 100% tevredenheidsgarantie krijgt. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.