Vertaalbureau Engels


Professioneel vertaalbureau Engels

Raccourci is een toonaangevend vertaalbureau Engels en andere talen. Naast onze aantrekkelijke tarieven hebben wij de ambitie om de hoogste kwaliteit te leveren. Onze aangeboden vertaaldiensten gaan namelijk verder dan alleen een letterlijke interpretatie. Voor ieder vakgebied beschikken wij over de juiste vertaalspecialisten. Zij zorgen ervoor dat ook in bijvoorbeeld brochures, websites, juridische teksten en technische documentatie uw boodschap altijd helder, aansprekend en correct wordt uitgedragen. En als u een serieuze speler op de wereldmarkt wilt zijn, heeft u vanzelfsprekend  goede Engelse vertalingen voor nodig. Daarom is een perfecte Engelse vertaling gemaakt door een ervaren vertaler Engels een duurzame investering voor uw bedrijf. Engels is namelijk de derde meest gesproken taal van de wereld.

The Big Ban and the Palace of Westminster, London - Raccourci Vertaalbureau Engels - Engelse vertaling

Variaties in de Engelse vertaling

Communicatie is van groot belang als u internationaal onderneemt. Het contact verloopt het beste als het  afgestemd is op het land waarin u actief bent. Het is afhankelijk van de doelgroep welke taalkeuze u maakt. Er bestaan namelijk veel varianten binnen het Engels. U kunt denken aan het Brits-Engels en het Amerikaans-Engels. Voor Nederlandse bedrijven die zich op de Engelse markten richten, zijn nuances van groot belang. De verschillen in details tussen taalvarianten kunnen doorslaggevend zijn voor duidelijke communicatie.

Native Engelse vertalers

Ons vertaalbureau Engels werkt met native speakers. Velen wonen en werken in hun land van herkomst. Daardoor kunnen wij u correcte Engelse vertalingen aanbieden. Raccourci gaat voor u op zoek naar de juiste vertaler Engels en werkt vrijwel altijd met een beëdigd vertaler Engels. Hierdoor voldoen al onze vertaalde documenten aan de hoogste gestelde eisen, ook in het buitenland.

“Translating more than words! We try to capture all the nuances right off the bat”

Betrouwbaar Engels vertaalbureau

Raccourci vindt het belangrijk om uitstekende Engelse vertalingen te garanderen. Om deze reden worden al onze vertalingen door een tweede vertaler Engels gecontroleerd. Wij letten dan op spelling, grammatica en stijl. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit.

Engelse vertalingen in diverse sectoren:

De correcte vertaling van bijvoorbeeld juridische stukken is voor veel organisaties cruciaal. Daarom maken succesvolle organisaties gebruik van professionele vertaaldiensten om doeltreffende en betrouwbare internationale communicatie te waarborgen. Wij vertalen voor veel verschillende organisaties naar het Engels.  Wij leveren vertalingen in vele vakgebieden Hierbij kunt u denken aan  Technische vertalingen. Maar u kunt ook  voor Juridische vertalingen bij ons terecht.

Veelvoorkomende talen

Raccourci helpt u graag met bijvoorbeeld de volgende talencombinaties:

  • Engels – Nederlands
  • Nederlands – Engels
  • Duits – Engels
  • Engels – Duits
  • Frans – Engels

Wilt u bijvoorbeeld de Nederlandse statuten van uw bedrijf laten vertalen in het Engels? U kunt bij ons terecht voor uw al Engelse vertalingen. U bent dan ook gegarandeerd dat uw Engelse vertaling voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen van EUATC.

Meer lezen over de activiteiten van ons vertaalbureau Engels?
Lees hier de blogberichten: