Vertaalbureau Engels


Inhoudsopgave

 • Uw vertaalbureau Engels met zeer grote klanttevredenheid !
 • Engelse vertalingen op maat
 • Betrouwbaar Engels vertaalbureau met native Engelse vertalers
 • Engelse vertalingen in diverse branches
 • Veelvoorkomende talentalencombinaties met Engels
Uw vertaalbureau Engels met zeer grote klanttevredenheid !

Zoekt u een toonaangevend vertaalbureau Engels? Naast onze voordelige  tarieven hebben wij de ambitie om de hoogste kwaliteit te leveren. Vertaalbureau Raccourci is namelijk in het bezit van de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor vertaalbureaus: de ISO 9001 en de ISO 18841. Deze Internationale normeringen garanderen topkwaliteit qua producten, processen en diensten. Wij zijn ook lid van de VViN. Als deze begrippen u weinig zeggen wordt u wellicht overtuigd door onze zeer hoge klanten  Kiyoh tevredenheidsscore. Een klik daarop brengt u bij de site van Kiyok, waar u de tevreden reacties van onze klanten kunt lezen. En als u een serieuze speler op de wereldmarkt wilt zijn, heeft u vanzelfsprekend perfect Engelse vertalingen nodig. Daarom zijn professionele Engelse vertalingen gemaakt door ervaren vertalers Engels een duurzame investering voor uw bedrijf. Engels is namelijk de derde meest gesproken taal van de wereld.

Engelse vertalingen op maat

Communicatie is van groot belang als u internationaal onderneemt. Het contact verloopt het beste als het  afgestemd is op het land waarin u actief bent. Het is afhankelijk van de doelgroep welke taalkeuze u maakt. Er bestaan namelijk veel varianten binnen het Engels. U kunt denken aan het Brits-Engels en het Amerikaans-Engels. Voor Nederlandse bedrijven die zich op de Engelse markten richten, zijn nuances van groot belang. De verschillen in details tussen taalvarianten kunnen doorslaggevend zijn. Bij  Raccourci gaan wij dus verder dan letterlijk vertalen.  Als Engels vertaalbureau zijn wij graag uw taalpartner die voor u de puntjes op de i zet!

Om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen, proberen we bij iedere opdracht te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Kwaliteit De kwaliteit van onze vertaaldiensten wordt gewaarborgd doordat we werken volgens de strengste kwaliteitsnormen voor vertaaldiensten, namelijk de ISO normen.
Perfect match tussen vertaler en opdrachtOp basis van de aard van de opdracht, onderwerp, brontaal en moedertaal/doeltaal schakelen wij de juiste Engelse vertaler in uit ons vertaalteam. Daarbij letten we onder meer op zijn of haar ervaring met eventueel jargon en affiniteit en ervaring met het onderwerp. Voor zeer specialistische onderwerpen binnen bijvoorbeeld de medische, technische of juridische sectoren schakelen we vakspecialisten in.
RevisieIn het vertaalproces is een zorgvuldige revisie standaard opgenomen, zodat teksten foutloos aan u aangeleverd worden en – in geval van meerdere vertalers – qua stijl goed op elkaar worden afgestemd. 
Afspraak is afspraak Naast de kwaliteit van onze vertalingen staat de deadline hoog in de vaandel voor ons. Wij bewaken zorgvuldig de doorlooptijden en leveren op de afgesproken deadline teksten van uitstekende kwaliteit aan.
Spoed is voor ons gewoonMoet uw tekst urgent vertaald worden? Wij verzorgen dagelijks spoedvertalingen voor vele opdrachtgevers in diverse branches. Ook officiële en beëdigde documenten kunnen wij met spoed vertalen. In alle gevallen zorgt vertaalbureau Vertalingen.nl voor een hoogkwalitatieve vertaling.

Betrouwbaar Engels vertaalbureau met native Engelse vertalers

Raccourci vindt het belangrijk om uitstekende Engelse vertalingen te garanderen. Daarom werken wij graag met ervaren Engelse vertalers, native speakers die geen concessie doen op de juistheid en de kwaliteit van uw Engelse vertalingen. Daarnaast voor ieder vakgebied beschikken wij over de juiste specialisten. Zij zorgen ervoor dat ook in bijvoorbeeld brochures, websites, juridische teksten en technische documentatie uw boodschap altijd aansprekend en correct wordt uitgedragen.

Ook om deze reden worden al onze vertalingen door een tweede vertaler  gecontroleerd. Wij letten dan op spelling, grammatica en stijl. Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over vertalingen van of naar het Engels. Wij helpen u graag!

Engelse vertalingen in diverse branches

Een perfecte Engelse vertaling van bijvoorbeeld juridische stukken is voor veel organisaties cruciaal. Wilt u bijvoorbeeld de Nederlandse statuten van uw bedrijf laten vertalen in het Engels? Kies voor Vertaalbureau Raccourci en u bent verzekerd van de best denkbare juridische vertaling.  Onze beëdigde  vertalers combineren deskundigheid en ervaring met een persoonlijke aanpak. En dat ook nog tegen scherpe tarieven!

U kunt bij ons terecht voor al uw Engelse vertalingen.  Hierbij kunt u denken aan Technische vertalingen. Maar u kunt ook  voor Creatieve vertalingen bij ons bureau uw taal aanvraag indienen.

Veelvoorkomende talen

Raccourci helpt u graag met bijvoorbeeld de volgende talencombinaties:

 • Engels – Nederlands
 • Nederlands – Engels
 • Duits – Engels
 • Engels – Duits
 • Engels – Frans
 • Frans – Engels
 • Engels – Italiaans
 • Italiaans- Engels
 • Engels – Chinees
 • Chinees-Engels
 • Engels -Hongaars
 • Hongaars – Engels
 • Engels – Spaans
 • Spaans – Engels

Geheimhouding en privacy

Wij werken al sinds de invoering volgens de regels van de AVG-wetgeving. Indien nodig werken we met een geheimhoudingsverklaring en het is sowieso vanzelfsprekend dat de inhoud van uw project alleen gezien wordt door de mensen die er voor verantwoordelijk zijn. Uw privacy is daarmee volledig gewaarborgd.

Werkwijze bij vertalingen Engels

We ontvangen graag uw teksten en vertaalwensen voor uw Engelse vertaling

Wij vertalen van en naar 45 talen en ontvangen dan ook graag jullie teksten, vertaalwensen en extra informatie. Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier of via de mail.

wij nemen uw offerte door

Wij nemen uw aanvraag aandachtig door.

Hier kijken we onder andere naar het vakgebied, het aantal woorden en het formaat van jullie document (en). Wij kijken tevens naar eventuele herhalingen en dus of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

Ontvang gratis offerte

U ontvangt van ons een GRATIS offerte.

Wanneer we uw offerteaanvraag ontvangen stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op. Is de offerte akkoord? 

Akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte gaan we snel aan het werk.

Perfecte match: nadat de offerte is goedgekeurd, selecteren wij de best passende vertaler. Elke vertaling wordt gedaan door een ervaren native speaker. Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van de vertalingen die we leveren gaat vervolgens een proeflezer uw vertaling grondig reviseren. Deze proeflezer controleert de vertaling en brengt waar nodig correcties aan. Zo weet u zeker dat u een foutloze vertaling ontvangt in uw mailbox. Al onze vertalers Engels voldoen aan de ISO 17100-norm.

Ontvang uw opdracht

U ontvangt uw Engelse vertaling en krijgt onze kwaliteitsgarantie.

Na levering nog vragen heeft over de vertaling? Wij staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de eventuele aanpassingen (binnen 30 dagen). U bent dus altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!