Vertaalbureau Frans


Inhoudsopgave

 • ISO gecertificeerd Frans vertaalbureau
 • Gegarandeerd vakbekwame Franse vertalingen
 • Partner voor uw Franse vertaling
 • Beëdigde vertaling Frans
 • Scherp tarief
 • Kwaliteitsgarantie
 • Werkwijze bij vertalingen Frans

Il n’y a pas d’absolu en matière de traduction, sa pratique change en même temps que le temps change, la traduction étant prise dans l’évolution du temps.

ISO gecertificeerd Frans vertaalbureau

Vertaalbureau Raccourci is een ISO gecertificeerd Frans vertaalbureau dat beschikt over een sterk team van ervaren Franse vertalers, allemaal ook native speakers die de juiste nuances in de Franse taal feilloos aanvoelen. Hierdoor kunnen wij Franse vertalingen van de hoogste kwaliteit voor u verzorgen.
Kortom de beste kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs. Voor minder doen we het niet! Wij helpen u dus graag verder om succesvol zaken te kunnen doen in Frankrijk met een goede Franse vertaling.

Gegarandeerd vakbekwame Franse vertalingen:

Om de kwaliteit van onze Franse vertalingen te waarborgen, hanteren wij bij iedere opdracht de volgende extra maatstaven:

Eerste klas vertalingen De kwaliteit van onze vertaaldiensten wordt gewaarborgd doordat we werken volgens de strengste kwaliteitsnormen voor vertaaldiensten, namelijk de ISO normen.
de juiste vertaler voor iedere opdrachtWanneer we een offerteaanvraag ontvangen, stellen we op basis van de aard van de opdracht, onderwerp, de gewenste talencombinatie en geheel vrijblijvende offerte op. Ook checken wij meteen of de juiste Franse vertaler uit ons vertaalteam beschikbaar is. Daarbij letten we onder meer op zijn of haar ervaring met eventueel jargon en affiniteit en ervaring met het onderwerp. Voor zeer specialistische onderwerpen binnen bijvoorbeeld de medische, technische of juridische sectoren schakelen we vakspecialisten in.
CorrectieIn het vertaalproces is een zorgvuldige revisie standaard opgenomen, zodat teksten foutloos zijn en – in geval van meerdere vertalers – qua stijl goed op elkaar worden afgestemd. Vervolgens wordt er een revisor ingeschakeld. Deze controleert uw vertalingen nog een keer op zaken als consistentie, stijl, fouten en omissies en haalt er de laatste imperfecties uit.
glasheldere afsprakenNaast de kwaliteit van onze vertalingen staan afspraken te allen tijde voorop. Als klant hebt u altijd een vast aanspreekpunt zodat u zeker weet dat alle afspraken nagekomen worden. Wij bewaken ook zorgvuldig de doorlooptijden en leveren op de afgesproken deadline teksten van uitstekende kwaliteit aan.
snelle afhandeling van uw opdrachtEen van de speerpunten van ons Vertaalbureau is “leveren met spoed”. Dankzij een  internationaal netwerk kunnen we desgewenst spoedvertalingen leveren en zonodig zelfs meerdere vertalers inzetten. Vanzelfsprekend met behoud van een hoge kwaliteit.
Perfecte Franse vertalingen

De logische partner voor uw Franse vertaling

Het Frans is de moedertaal van de oprichter van Raccourci. Haar eerste focus lag dan ook vanzelfsprekend op deze taal en het is altijd zo gebleven. Het Frans blijft  dus één van onze belangrijkste vertaaltaal. Dankzij onze professionele aanpak en unieke kennis van de Franse taal zijn wij de vertaalpartner van vele bedrijven. Simpelweg omdat zij weten dat zij op ons kunnen bouwen.

U kunt bij ons ook terecht voor gespecialiseerde Franse vertalingen. Naast ons juridisch vertaalbureau Frans kunt u ook terecht bij ons vertaalbureau technisch Frans en vertaalbureau medisch Frans.

Beëdigde vertaling Frans

Als Vertaalbureau Frans zijn wij een uitstekende keuze als u voor overheidsinstanties in Frankrijk een beëdigde Franse vertaling nodig  heeft.  Onze vertalers zijn beëdigd door een Nederlandse rechtbank. Uw beëdigde vertaling wordt geleverd met een verklaring dat de vertaalde tekst een waarheidsgetrouwe weergave van het aangeleverde document is.

Meer informatie over beëdigde vertalingen kunt u hier vinden: beëdigde vertalingen

Franse vertalingen voor een scherp tarief

U bent op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar vertaalbureau Frans? Als Frans vertaalbureau verzorgen wij Franse vertalingen in allerlei sectoren tegen een schappelijk tarief. Het woordtarief wordt gebaseerd op de talencombinatie, het vakgebied en de omvang van uw vertaling. Onze tarieven zijn scherp, echter zijn er altijd goedkopere alternatieven, maar dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit, accuratesse en snelheid die wij bieden. Voor een professioneel vertaalbureau Frans met gevoel voor nuances bent u bij Raccourci aan het goede adres. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw document en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Kwaliteitsgarantie

Een vertaling gaat pas de deur uit als wij 100% tevreden zijn over de kwaliteit. Onze Franse vertalingen voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Raccourci helpt u ook graag met bijvoorbeeld de volgende talencombinaties:

 • Frans – Engels
 • Engels – Frans
 • Frans – Duits
 • Duits – Frans
 • Frans – Italiaans
 • Italiaans- Frans
 • Frans – Spaans
 • Spaans – Frans

Ons vertaalbureau krijgt gemiddeld een 9,8 ­op basis van 149 beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen.

Wij bieden veelvuldige vertaaldiensten voor allerlei soorten documenten, in een breed scala van bedrijfstakken:

Gezondheidszorg en welzijn
Handel en dienstverlening
ICT


Justitie, veiligheid en openbaar bestuur
Landbouw, natuur en visserij
Media en communicatie
Onderwijs, cultuur en wetenschap
Techniek, productie en bouw

Werkwijze bij vertalingen Frans

We ontvangen graag uw teksten en vertaalwensen voor uw Franse vertaling.

Raccourci besteedt een hoge mate van zorg aan elke vertaalopdracht. Wij vertalen van en naar 45 talen en ontvangen dan ook graag jullie teksten, vertaalwensen en indien nodig extra informatie. Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier of via de mail. Heeft u speciale wensen dan kunt u die tevens op het offerteformulier kenbaar maken

wij nemen uw offerte door

Analyse van uw vertaalopdracht.

Alle vertaalopdrachten doorlopen een aantal stappen. Wij kijken onder andere naar het vakgebied, het aantal woorden en het formaat van jullie document (en). Wij kijken tevens naar eventuele herhalingen en of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

Ontvang gratis offerte

U ontvangt van ons een GRATIS offerte.

Binnen 4 uur ontvangt u van ons een duidelijke offerte met scherpe tarieven.

Akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte bent u verzekerd van een strakke deadline.

Perfecte match: nadat de offerte is goedgekeurd, selecteren wij de best passende vertaler. De vertaling wordt altijd gedaan door een ervaren native speaker. Vervolgens gaat een revisor uw vertaling grondig reviseren. Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met uw jargon, sector en doelgroep. Zo weet u zeker dat u een foutloze vertaling ontvangt in uw mailbox. Al onze vertalers Frans voldoen aan de ISO 17100-norm.

Ontvang uw opdracht

U ontvangt uw vertaling en de kwaliteit?

De kwaliteit moet uitstekend zijn. Dat is het enige waar we niet met u zullen over zullen onderhandelen. Na levering toch nog vragen heeft over de vertaling? Wij, als vertaalbureau Frans, staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de eventuele aanpassingen (binnen 30 dagen). U bent dus altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!