Vertaalbureau Hongaars


Uw vertaling Hongaarse bij Raccourci

Bij Raccourci vertaalbureau Hongaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Na 1990 zijn in Hongarije de privatiseringen zeer krachtdadig ter hand genomen. Het ondernemersklimaat werd vervolgens aantrekkelijk gemaakt voor buitenlandse investeerders. Het is dus zeer lonend om uw teksten in perfect Hongaars te laten vertalen.

Vertaling door een ervaren geselecteerde vertaler Hongaars

Het Hongaars is altijd met het Latijnse alfabet geschreven en bevat tegenwoordig 40 grafemen (‘letters’). Het kent niet de letters q, w en x, maar wel een aantal lettercombinaties (cz, dzs, by, gy, ly, en ny) die als afzonderlijke letters worden beschouwd.
Raccourci vertaalbureau Hongaars beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren geselecteerde vertalers. Uw teksten worden dan ook conform de strengste kwaliteitsstandaarden vertaald.

Eersteklas vertaalbureau Hongaars in marketingvertalingen

Dient uw website, promotioneel materiaal, brochures of presentaties vertaald te worden?
Slecht vertaald marketingmateriaal kan uw marketingstrategie in gevaar brengen. Daarom wijzen wij uw teksten toe aan een vertaler Hongaars met een uitstekende feeling voor de Hongaarse cultuur en het bedrijfsleven.

Een beëdigde vertaling Hongaars

Batthyány-plein, Boedapest - Raccourci Vertaalbureau Hongaars, beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling naar of uit het Hongaars behoren tot onze standaard dienstverlening. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: identiteitspapieren, testament, aktes, en verblijfsvergunningen. Tevens staan onze juridische vertalers ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.
Als u meer weten over beëdigde vertaling, kunt u hier meer lezen.

Vertaling Hongaars voor een vriendelijk tarief

Bent u op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau Hongaars dat u tegen een vriendelijk tarief van een vertaling  in het Hongaars  kan voorzien? Als gespecialiseerd en vakkundig vertaalbureau Hongaars kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

“Weetjes” Hongarije: Zakelijke besprekingen hebben in Hongarije een formeel karakter. Men draagt nette kleding: heren donker pak, wit overhemd, stropdas; dames mantelpakje of elegante kleding . Wie het colbertje uit wil doen vraagt het eerst.