Vertaalbureau HONGAARS

“Weetjes” Hongarije: Zakelijke besprekingen hebben in Hongarije een formeel karakter. Men draagt nette kleding: heren donker pak, wit overhemd, stropdas; dames mantelpakje of elegante kleding met smaakvolle sieraden. Wie het colbertje uit wil doen vraagt het eerst.

Raccourci vertaalbureau voor uw Hongaarse copy?

Na 1990 zijn in Hongarije de privatiseringen zeer krachtdadig ter hand genomen en het ondernemersklimaat werd aantrekkelijk gemaakt voor buitenlandse investeerders. Het is dus zeer lonend om uw teksten in perfect Hongaars te laten vertalen. Bij Raccourci bent u hiervoor aan het juiste adres.

Vertalingen door de beste Hongaarse vertalers

Het Hongaarse alfabet telt 30 letters. Het kent niet de letters q, w en x, echter een aantal lettercombinaties (cz, dzs, by, gy, ly, ny, sz en zs) worden beschouwd als afzonderlijke letters. De lengte van klinkers en medeklinkers is doorslaggevend.
Vertaalbureau Raccourci beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers die de strengste selectie in de branche hebben doorstaan. Uw teksten worden dan ook conform de Hongaarse kwaliteitsstandaarden vertaald.

Marketingvertalingen Hongaars

Dient uw website, promotioneel materiaal, brochures of presentaties vertaald te worden?
Slecht vertaald marketingmateriaal kan uw (marketing)strategie in gevaar brengen. Daarom wijzen wij uw teksten toe aan een vertaler met een uitstekende feeling voor de Hongaarse cultuur, het consumentengedrag en het bedrijfsleven van de betreffende landen.

Batthyány-plein, Boedapest - Raccourci Vertaalbureau Hongaars

Beëdigde vertaling Hongaars

Beëdigde vertalingen naar of uit het Hongaars behoren tot onze standaard dienstverlening. Onze juridische vertalers staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.

Vertalingen voor een vriendelijk tarief!

U bent op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau dat u tegen een vriendelijk tarief van een hoogwaardige vertaling Nederlands-Hongaars of Hongaars-Nederlands kan voorzien? Wij kunnen u als gespecialiseerd vertaalbureau Hongaars uitstekend van dienst zijn.