vertaalbureau PORTUGEES

Eersteklas vertaalbureau Portugees

De opmerkelijke economische groei van Brazilië in de afgelopen decennia kan moeilijk ontkend worden.
Als u regelmatig actief bent op de Portugese of Braziliaanse markt of communiceert met Portugees sprekende doelgroepen, zullen er vaak teksten van en naar het Portugees vertaald moeten worden. Wij doen dit dagelijks omdat diverse vaste klanten van ons actief zijn in Brazilië en Portugal.
Voor Portugese vertalingen kan vertaalbureau Portugees Raccourci uitkomst bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige vertaling.

Beëdigde vertalingen Portugees

Bij juridisch vertaalwerk is nauwkeurigheid doorslaggevend. In veel gevallen kan een fout in een juridische vertaling verstrekkende gevolgen hebben. Een juridische tekst moet daarom tot in de kleinste nuances de brontekst volledig trouw zijn. Op deze manier kan de vertaling maar op één manier worden uitgelegd, en kunnen de juridische begrippen gehandhaafd blijven. Zodoende werkt Vertaalbureau Raccourci uitsluitend met ervaren beëdigde vertalers Portugees. Voor onder andere uw Braziliaanse geboorteakte, Portugese huwelijksakte of Portugese huwelijksvoorwaarden, kunt u contact met ons opnemen.

Uitsluitend hoogwaardige vertalingen vanuit en naar het Portugees

​Vertaalbureau Raccourci specialiseert zich in vertaalwerk vanuit en naar het Portugees. Wij behandelen o.a. vertalingen van commerciële documenten, technische teksten, internet websites, persberichten en beëdigde stukken.
Wij laten vertalingen uitsluitend uitvoeren door ervaren native vertalers die hoog zijn opgeleid in de Portugese taal. Om de kwaliteit van de vertaling te verzekeren, wordt deze ter controle door een tweede Portugeestalige persoon gecontroleerd/gereviseerd.

Vertaalbureau Portugees

Erkend Portugees vertaalbureau

Vertaalbureau Raccourci is lid van de VViN (de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland), Bureau WBTV (Bureau Wet Beëdigde Tolken en Vertalers) en van de EUAC (European Union of Associations of Translation companies). Dit zijn de belangrijkste Nederlandse en Europese brancheorganisaties voor vertaalbureaus. Dit betekent dat alle vertalingen nauwkeurig worden gecontroleerd door ervaren revisors en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U bent daarom bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen (en van vertalingen) met gevoel voor de Portugese of Braziliaanse cultuur.

Ook tolkdiensten

Wij zijn u ook graag van dienst met onze professionele Portugese tolkdiensten.

 

Klanten beoordelen Raccourci met het cijfer:
9.5
9.5 / 10 Gebaseerd op 85 reviews
Geef ook uw mening op https://www.kiyoh.com