Vertaalbureau Portugees


Inhoudsopgave

 • Eersteklas vertaalbureau Portugees
 • Beëdigd vertalers Portugees
 • Hoogwaardige vertalingen Portugees
 • Gecertificeerd vertaalbureau Portugees
 • Ook ISO gecertificeerd tolkdiensten
Eersteklas vertaalbureau Portugees

Als u regelmatig actief bent op de Portugese of Braziliaanse markt zult u vaak teksten van en naar het Portugees moeten laten vertalen. Voor Portugese vertalingen kan een vertaalbureau Portugees dus u uitkomst bieden!

Vertaalbureau Portugees

Vertaalbureau Raccourci doet dit regelmatig voor diverse vaste klanten van ons die actief zijn in Brazilië en Portugal. Portugees en Braziliaans(-Portugees) zijn dus twee verschillende talen en als vertaalbureau Portugees kunnen wij u voorzien van zowel Portugese als Braziliaans-Portugese vertalingen.

Beëdigd vertalers Portugees

Heeft u een beëdigde vertaling in het Portugees nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met officieel beëdigde vertalers Portugees. Zij voorzien de vertaling van een officiële stempel, handtekening en verklaring dat de vertaling een getrouwe weergave is van het geleverde brondocument. Een beëdigde vertaler Portugees heeft de benodigde kwalificaties, is beëdigd door de Nederlandse rechtbank en bekend bij de Nederlandse overheid.  Wij kunnen ook voor een apostille zorgen. Onze manier van werken is efficiënt. Als u ons bijvoorbeeld uw geboorteakte, huwelijksakte of huwelijksvoorwaarden stuurt, kunnen wij uw beëdigde vertaling verzorgen tegen een scherp tarief.

Hoogwaardige vertalingen Portugees

Raccourci vertaalbureau Portugees specialiseert zich in hoogwaardige vertaalwerk vanuit en naar het Portugees. Wij behandelen o.a. vertalingen van commerciële documenten, technische teksten, internet websites, persberichten en beëdigde stukken.
Wij laten vertalingen uitsluitend uitvoeren door ervaren native vertalers die hoog zijn opgeleid in de Portugese taal. Om de kwaliteit van de vertaling te verzekeren, wordt deze ter controle door een tweede vertaler Portugees gecontroleerd/gereviseerd.

Gecertificeerd vertaalbureau Portugees

Vertaalbureau Raccourci is ISO-17100 en 18841:2018 gecertificeerd. Wij zijn ook lid van de VViN. Als deze begrippen u weinig zeggen wordt u misschien overtuigd door onze hoge Kiyoh tevredenheidsscore. Een klik daarop brengt u bij de site van Kiyok, waar u de tevreden reacties van onze klanten kunt lezen. Dit betekent dat alle vertalingen nauwkeurig worden gecontroleerd door ervaren revisoren en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U bent daarom bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen met gevoel voor de Portugese of Braziliaanse cultuur.

Ook ISO gecertificeerd tolkdiensten

Als vertaalbureau Portugees, zijn wij u ook graag van dienst met onze professionele Portugese tolkdiensten. Even een tolk inhuren’ is niet zo simpel als het lijkt. Hoe weet u zeker dat een tolk goed is? Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met het verzorgen van tolkdiensten en zijn in  het bezit van  de ISO certificering 18841 voor tolkdiensten

Heeft u een tolk Portugees nodig? Wij beschikken over een groot netwerk van tolken voor alle gangbare talen en kunnen us dus naast vertaaldiensten ook tolken leveren tegen transparante tarieven.

Als je een vertaling nodig hebt voor één of juist meerdere taalcombinaties met het Portugees, staat Raccourci voor u klaar. Als professioneel vertaalbureau Portugees hebben wij ervaring met verschillende taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Nederlands-Portugees
 • Vertaling Portugees-Nederlands
 • Vertaling Engels-Portugees
 • Vertaling Portugees-Engels
 • Vertaling Spaans-Portugees
 • Vertaling Portugees-Spaans