Vertaalbureau Raccourci is ISO Gecertificeerd!


Als Vertaal en Tolkbureau zijn wij bijzonder verheugd om u aan te kondigen dat wij onze ISO 18841:2018 en ISO 17100:2015 certificeringen hebben behaald!
Een kwalificatie en prestatie waar we trots op zijn! Want het betekent veel goeds voor uw vertalingen en tolkdiensten.
Maar wat betekent het eigenlijk om ‘ISO-gecertificeerd’ te zijn?
Wat voor voordelen heeft dat voor uw vertalingen en tolkdiensten?

Wat betekenen de ISO 18841:2018 en ISO 17100:2015 certificeringen?

In vrijwel elke sector is een ISO-certificering een begrip. Het is namelijk een internationaal erkende norm.
Certificering aan de hand van de ISO 18841:2018 en ISO 17100:2015-normen heeft betrekking op de kwaliteit en de procedures die daarbij horen.
De ISO-certificeringen krijgt een bedrijf alleen als aangetoond wordt dat er voortdurend voldaan wordt aan de wensen van de klant en de beschreven kwaliteitsnormen bij het leveren van producten en diensten.
Die eisen zijn streng en veelomvattend. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de vertalingen en tolkdiensten altijd optimaal, bewaakt én inzichtelijk.

Hoe krijg je een dergelijke ISO-certificering als vertaal-en tolkbureau?

Een externe en onafhankelijke organisatie neemt een audit af. Tijdens de audit voeren zij grondig onderzoek uit op allerlei niveaus en de audit wijst vervolgens uit of wij aan alle eisen van de norm voldoen. Is het antwoord volmondig ‘ja’, dan krijgen wij het ISO- certificaat. 
ISO-certificering bestaat uit een driejarige cyclus. Elk jaar krijgen wij een audit en stelt een onafhankelijke organisatie (KIWA) opnieuw vast of wij aan alle eisen voldoen.
Alléén dán ontvang je als organisatie het internationaal erkende certificaat.

Wat zijn de voordelen van ISO -certificeringen voor u als klant?

U heeft het waarschijnlijk al door dat het bést een prestatie is om ISO gecertificeerd te zijn.
Hierdoor zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen. In het kort: u staat centraal, u mag ons vertrouwen, u mag rekenen op vertalingen en tolkdiensten van de allerhoogste kwaliteit.

U weet nu dat een vertaalbureau met ISO-certificering bekwaam is: intern, extern en ten behoeve van het eindproduct en de dienst. 18841:2018 en ISO 17100:2015 certificeringen zorgen ervoor dat u consistente producten en service van topkwaliteit krijgt.
U kunt ons vertrouwen
Zoals gezegd, we hebben onze zaken op orde en nemen u en ons werk zeer serieus.

Hoogste nauwkeurigheid van het proces

We werken continu aan het verbeteren van uw eindproduct en onze dienstverlening. Niet door te zeggen dat we elke dag ons best doen. Nee, we plannen activiteiten, voeren ze uit, evalueren of we nog steeds de juiste koers varen.
Als het nodig is, stellen we onze activiteiten bij of breiden we ze uit. Het is een kwestie van innoveren, groeien en meebewegen met de ontwikkelingen. Alleen zo zijn we een succesvol vertaalbureau met tevreden klanten. Dat de focus van 8841:2018 en ISO 17100:2015 sterk ligt op ontwikkeling en verbetering, is dus goed nieuws voor u. Spotten we ergens een fout of tekortkoming? Dan zetten we alle zeilen bij om de tekortkoming te evalueren en aan te pakken. Alleen zó weten we zeker dat we het proces continu verbeteren.

ISO 18841:2018 en ISO 17100:2015-gecertificeerd vertaalbureau

Door te kiezen voor een ISO-gecertificeerd vertaalbureau, weet u zeker dat u een keuze maakt voor één van de beste vertaalbureaus van Nederland.
Meer weten over het ISO -18841:2018 en ISO 17100:2015 gecertificeerd vertaalbureau? We staan altijd open voor uw vragen. Wilt u al direct meer weten over de kosten van uw vertalingen of tolkdiensten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur valt ie op uw digitale deurmat!

Vriendelijke groet,
Dr. Véronique Duprey