Vertaalbureau Rotterdam voor 45 talen


Als Vertaalbureau Rotterdam vertalen wij regelmatig teksten voor diverse Rotterdamse bedrijven en organisaties. Onze 536 vertalers bedienen onze klanten in Rotterdam vanuit hun zelfgekozen plaatsen in hun land van oorsprong.

Rotterdam

Gecertificeerd vertaalbureau in Rotterdam

Al sinds 2000 kunt u voor een professioneel en betaalbaar vertaalbureau in Arnhem terecht.
Vertaalbureau Raccourci levert vertalingen in meer dan 40 verschillende talen. Omdat wij een 18841:2018 en ISO 17100:2015 gecertificeerd vertaalbureau zijn, bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Ons team met hoogopgeleide vertalers heeft veel ervaring met het vertalen van allerlei documenten binnen diverse vakgebieden. Documenten als beëdigde en juridische documenten, technische handleidingen, financiële overzichten en medische dossiers worden dan ook op regelmatige basis door ons op een professionele wijze vertaald. Wij bieden ook onder andere vertalingen aan voor de juridische branche, de medische & farmaceutische branche en de creatieve sector.

Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus met een dubbele certificering. Daarnaast is vertaalbureau Raccourci aangesloten bij de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland VViN.

Dit is wat wij u kunnen bieden: