VERTALINGEN VOOR PARTICULIEREN


Inhoudsopgave

 • Als particulier kunt u ook op ons rekenen !
 • Een makkelijk en snel vertaalproces voor u als particulier
 • Transparent tarieven voor onze vertalingen voor particulieren
 • Werkwijze bij particuliere vertalingen
Als particulier kunt u ook op ons rekenen !

Bij ons vertaalbureau krijgt iedere klant dezelfde kwaliteit, service en expertise, of u nou een grote multinational bent of een privé-persoon. Als u een vertaling nodig heeft, dan helpen wij u daar graag mee. En ook voor particulieren is ons motto: een offerte is altijd gratis en vrijblijvend, net zoals ons deskundige advies. Bel of mail ons gerust dat u een beëdigde vertaling of reguliere vertaling nodig hebt. Wij verzorgen vertalingen voor particulieren al meer dan twintig jaar!

Een makkelijk en snel vertaalproces voor u als particulier

Dat u een scriptie wilt laten vertalen of een testament, om een inschatting te maken van de kosten, is het handig voor ons om eerst inzage te hebben in uw document. Via onze pagina offerte vertaaldiensten kunt u een offerteformulier invullen. Daar kunt u ook de tekst meesturen en exact aangeven wat uw wensen zijn. Hier kunt u tevens de gewenste taal (Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans, maar ook Chinees of Hongaars) selecteren. Voor al onze vertalingen geldt: elke talencombinatie is mogelijk! Natuurlijk hebben wij ook beëdigde vertalers beschikbaar voor alle talen. Wij leveren dus zowel beëdigde vertalingen van officiële documenten als reguliere vertalingen.

Transparent tarieven voor onze vertalingen voor particulieren

Voor vertalingen voor particulieren geldt net als voor vertalingen voor het bedrijfsleven, instellingen of ONG verschillende tarieven afhankelijk van de aard van uw tekst en uw talencombinatie. Wij garanderen u niet de laagste prijs maar scherpe tarieven voor de allerhoogste kwaliteit. Heeft u een beëdigde vertaling nodig met apostille of zelfs een legalisatie? Ons vertaalbureau is ISO gecertificeerd wat betekent dat wij qua producten, processen en diensten volgens Internationale normeringen werken. Vanzelfsprekend houden wij ook altijd rekening met uw deadline.

In principe kan Vertaalbureau Racourci alle types documenten voor u vertalen. De onderstaande lijst is slechts een beknopte samenvatting. Wij kunnen een vertaling verzorgen van uw:

 • Certificaat
 • Cijferlijst
 • CV
 • Diploma
 • Echtscheidingsakte
 • Geboorteakte
 • Huwelijksakte
 • Paspoort
 • Rijbewijs
 • Scriptie
 • Testament
 • Uittreksel

Werkwijze bij particuliere vertalingen

We ontvangen graag uw teksten en vertaalwensen voor uw particuliere vertaling.

Wij vertalen van en naar 45 talen en ontvangen dan ook graag jullie teksten, vertaalwensen en extra informatie. Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier of via de mail.

wij nemen uw offerte door

Wij nemen uw aanvraag aandachtig door.

Hier kijken we onder andere naar het vakgebied, het aantal woorden en het formaat van jullie document (en). Wij kijken tevens naar eventuele herhalingen en dus of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

Ontvang gratis offerte

U ontvangt van ons een GRATIS offerte.

Binnen 4 uur ontvangt u van ons een duidelijke offerte met scherpe tarieven.

Akkoord op offerte

Bij akkoord op de offerte gaan we snel aan het werk.

Perfecte match: nadat de offerte is goedgekeurd, selecteren wij de best passende vertaler. De vertaling wordt altijd gedaan door een ervaren native speaker. Vervolgens gaat een revisor uw vertaling grondig reviseren. Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met uw jargon, sector en doelgroep. Zo weet u zeker dat u een foutloze vertaling ontvangt in uw mailbox. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

Ontvang uw opdracht

U ontvangt uw vertaling en krijgt onze kwaliteitsgarantie.

Na levering nog vragen heeft over de vertaling? Wij staan altijd open voor feedback en verzorgen graag de eventuele aanpassingen (binnen 30 dagen). U bent dus altijd verzekerd van onze kwaliteitsgarantie!