Website vertalingen


Website vertalingen met SEO (Search Engine Optimization) toepassingen

Scoort uw website onvoldoende bij de zoekmachines?
U biedt geweldige producten of diensten aan, maar uw web-inhoud is niet aantrekkelijk genoeg om van uw buitenlandse bezoekers ook klanten te maken?

Relevante en overtuigende web inhoud van hoge kwaliteit is één van de meest essentiële elementen in de strategie voor zoekmachine-optimalisatie en conversiepercentage op elke website. De sleutel is om een perfect gebalanceerde inhoud te creëren die zowel uw doelpubliek als de zoekmachines overtuigt.

Maar de vraag is hoe u een krachtige tekst kan schrijven die uw websitebezoekers omzet in klanten en die zoekmachines kan aanspreken om u/uw bedrijf hoog te rangschikken.

seo

De teksten die wij leveren zijn:

Gericht op uw doelpubliek – we doen de nodige moeite om uw klanten te begrijpen en maken elke kopie op maat.
Zoekmachinevriendelijk – we gebruiken strategische en natuurlijke sleutelwoorden en zorgen ervoor dat uw kopie niet geforceerd of repetitief klinkt.
Begrijpbaar en grammaticaal correct – onze specialisten hebben veel ervaring in copywriting en het bewerken van inhoud.

Gericht op het genereren van conversies – we zorgen ervoor dat uw kopie wordt gelezen en begrepen.
Wijziging van de grafische tekst, kleuren en andere elementen om aan de stijl van een specifiek land te beantwoorden.

Bij Raccourci begrijpen we dat het vertalen van IT-teksten nauwkeurigheid vereist: een fout in de vertaling leidt al snel tot een minder goede gebruikerservaring. Daarom selecteren wij alleen echte (SEO) specialisten om aan uw teksten te werken. Zij voldoen vanzelfsprekend aan uw specifieke wensen als het gaat om lengtebeperkingen van de vertaling en de terminologie die exact aansluit bij uw applicatie en/of het gebruik van uw eigen content managementsysteem.Wij kunnen uw vertalingen rechtstreeks invoeren in de originele bronbestanden. Zonder conversieslagen kunnen wij zo bestandsformaten als html, xml, xls direct vertalen. Rechtstreeks werken in uw CMS of op uw eigen server hoort ook bij de mogelijkheden. Hiervoor kunt u onze vertalers toegang geven tot uw CMS, waardoor hij/zij toegang heeft tot alle teksten en zelf alle vertalingen toe kan voegen. Is het niet wenselijk iemand anders toegang te geven tot uw CMS dan is het ook mogelijk om content uit uw CMS te exporteren naar een extern bestand en dit in het bestand te laten vertalen door de vertaler.